BASIC kolekcija

Parket s bezvremenskim izgledom.

 

Drveni pod iz kolekcije Basic ima bezvremenski izgled koji domu pruža topao osjećaj i izgled. Ovakav uzorak ublažava minimalistički interijer i daje interijeru bogatstvo klasičnog dizajna.

 

Drvo u čistoj jednostavnosti i ljepoti.

Svjetliji pod reflektira svjetlost i stvara osjećaj otvorenosti i prozračnosti, dok tamniji pod može ispuniti prostor osjećajem topline i ugode. Izbor boja, površinskih tretmana i izgleda, nudi vam mogućnost odabira savršenog poda za vaš interijer.

BASIC je kolekcija dvoslojnih gotovih podnih obloga s donjim slojem od brezove šperploče debljine 6 mm i gornje lamele debljine 4 mm.

Nudimo ga u različitim vrstama drva i nekoliko dostupnih završnih obrada.

 

Poslovni interijeri

HOTELI, RESTORANI I KAFIĆI

KUĆE I STANOVI

Tehničke informacije

IZBOR BOJA – LAKIRANO

BLOG I NOVOSTI

Neke naše projekte ovjekovječili smo editorijalom. Bilo da je riječ o domovima poznatih osoba ili nama dragim projektima, doznajte više iz poveznica samih tema…

MOPAR LJEPILA – NOVO

MOPAR LJEPILA – NOVO

S obzirom na našu želju da ponudimo našim kupcima što kompletniju uslugu, uveli smo u ponudu ljepila i primere za postavu parketa i podnih obloga

read more
JAPANDI – VIŠE OD TRENDA

JAPANDI – VIŠE OD TRENDA

Kao što ime sugerira, Japandi stil u uređenju interijera uspješan je spoj japanskog minimalizma i skandinavske funkcionalnosti. Odlikuje ga mirna i ugodna atmosfera, čiste linije, minimalni detalji te prirodni tonovi i materijali.

read more