Stadler Form

Ovlaživači i pročišćivaći zraka 

OSKAR

2u1 ovlaživač zraka i aroma difuzor

Kada je prostorima potrebna optimalna vlažnost s najmanjom mogućom potrošnjom energije, Oskar je pravo rješenje – 2u1 ovlaživač i aroma difuzor! On je potpuno ekonomičan za idealne prostorne klime zahvaljujući integriranom higrostatu koji omogućuje precizno ovlaživanje. Uz efektivno ovlaživanje, Oskar raspršuje Vaš omiljeni miris kad god poželite. Njegova opcija isključenja na prazni spremnik jedinstvena je u njegovoj klasi i još više smanjuje potrošnju energije. Praktično tih i nevidljivi kada spavate, Oskar je prilagodljivi pomagač – s LED kontrolnim svjetlima koja mogu biti prigušena tijekom noćnog načina rada. I kako bi omogućilo najbolje od korisnikovog dobrog osjećanja, Oskar distribuira vaš vlastiti izbor mirisa! Kupovinom ovog proizvoda dodatno štedite jer kupujete dva proizvoda u jednom, ovlaživač zraka i aroma difuzor. Može biti crne, bijele ili sive (titanijum) boje

Postoje 3 veličine : za 30 m2, 50 m2 i 100 m2

  • Niska potrošnja energije
  • Prikladno održavanje
  • Higrostat (željena vlažnost može se odabrati)
  • Noćni način rada (prigušena LED svjetla)
  • Prikladno za uporabu mirisa
  • Ionic Silver Cube™ sprječava rast i razvoj klica i bakterija
  • Prikladno za vodu sustava za odstranjenje sloja kamenca te za sve stupnjeve tvrdoće vode
  • Tihi rad

KARL BIG

Snažni ovlaživač zraka

Unatoč maloj potrošnji energije, kada se ovlaživač zraka Karl big pokrene, može ovlažiti prostorije do 150 m2 u kratkom vremenu. Bilo da se radi o velikom uredu ili prostranoj spavaćoj ili dnevnoj sobi, ovlaživač može svakom velikom prostoru osigurati zdravu i ugodnu vlažnost. U automatskom načinu rada, Karl big samostalno prilagođava svoj učinak kako bi postigao željenu razinu vlažnosti unutar raspona od
40-55%. Učinkoviti isparivač ima impresivan spremnik vode od 11 litara koji se može puniti podizanjem poklopca na vrhu uređaja. A kada je posuda s vodom prazna, Karl big će se isključiti automatski. Budući da je opremljen WiFi-em, sve funkcije Karl big-a mogu se kontrolirati putem aplikacije na svom pametnom telefonu, a također možete provjeriti razinu vlažnosti u bilo kojem trenutku, čak i kada ste van kuće. A za neometan san, ovlaživač zraka Karl big LED funkcijska svjetla mogu se prigušiti ili potpuno isključiti.

  • Učinkovito ovlaživanje uz nisku potrošnju energije
  • Gornje punjenje tijekom rada
  • Sve funkcije mogu se kontrolirati putem aplikacije za pametni telefon

GEORGE

Čistač zraka – 2 u 1 ovlaživač i pročistač

Ako odaberete čistač zraka George za svog cimera, možete sebe smatrati sretnim. On je tih, ali još uvijek modan momak. On osigurava idealnu vlažnost i čisti zrak u sobama do 60 m2. Okrećući se u vodi, njegovi diskovi filtriraju najmanje čestice iz zraka – olakšanje za svakog alergičara. Paket diskova i vodena baza se lako čiste u perilici posuđa. Njegov integrirani higrostat omogućava vam odabir točno željene razine vlage i omogućava Georgeu da radi neprekidno. U automatskom načinu George automatski bira odgovarajuću razinu vlaženja, postižući željenu vlažnost zraka vrlo tiho i energetski učinkovito. George je također idealan za spavaću sobu: vrlo tih na niskoj razini, LED svijetla se mogu prigušiti, a također može raširiti vaš omiljeni miris u sobi prema potrebi.

 • Napajanje male potrošnje

Ponuda modela

Gore prikazane modele trenutno imamo u našem Salonu u Radničkoj 41, Zagreb i u Salonu u Sjedištu tvrtke u Rajićima 14, u Kloštru Vojakovačkom, uskoro ćemo ih imati i u ostalim salonima. 

Trenutno su u ponudi samo gore prikazani modeli ali uskoro ćete moći naručiti i ostale modele iz Stadler Form ponude.