MAXI 15 kolekcija

Kolekcija s bezvremenskim izgledom koja naglašava posebnost prirodnih tekstura drveta, a spaja klasičan i moderan stil. Dugačke i široke daske, čest su izbor onih koji žele donijeti prirodu u svoj interijer.

Parket koji često zovemo seljačkim podom.

 

Uzorak koje stvaraju velike daske s prirodnom teksturom drveta i sa svim onim savršenim nesavršenostima, daju posebnu toplinu domu i osjećaj luksuza.

 

Želite dovesti prirodu u svoj interijer?

MAXI 15 linija uključuje proizvode debljine 15 mm i širine 220 mm s gornjom lamelom debljine 4 mm od punog drva hrastovine, u Rustik ili Antik razredu. Donji sloj je od jelovine debljine 11 mm.

Površina je uljena i sa zakošenim rubovima.

Poslovni interijeri

HOTELI, RESTORANI I KAFIĆI

KUĆE I STANOVI

Tehničke informacije

Blog i novosti

Neke naše projekte ovjekovječili smo editorijalom. Bilo da je riječ o domovima poznatih osoba ili nama dragim projektima, doznajte više iz poveznica samih tema…

MOPAR LJEPILA – NOVO

MOPAR LJEPILA – NOVO

S obzirom na našu želju da ponudimo našim kupcima što kompletniju uslugu, uveli smo u ponudu ljepila i primere za postavu parketa i podnih obloga

JAPANDI – VIŠE OD TRENDA

JAPANDI – VIŠE OD TRENDA

Kao što ime sugerira, Japandi stil u uređenju interijera uspješan je spoj japanskog minimalizma i skandinavske funkcionalnosti. Odlikuje ga mirna i ugodna atmosfera, čiste linije, minimalni detalji te prirodni tonovi i materijali.